👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

Návštěvnost a párek v rohlíku

Blogování je zajímavá činnost. Já jsem začal tak, že jsem si různé věci zapisoval, aniž jsem vlastně věděl proč. Nikde jsem svůj blog nepropagoval, nikdo o něm nevěděl a nikdo ho tudíž nenavštěvoval. Sigmund Freud by nejspíš psaní blogu pro sebe samého nazval trochu přísněji než jen podivnou kratochvílí, nicméně ať tak či onak, v minulosti vzniklo několik zápisků, které bych už dnes asi nenapsal.

Soutěží LCD za web počínaje mi na blog chodí lidi. Ne, nejsem jako onen hostinský z Hospody na mýtince a naopak zde návštěvníky vřele vítám. Určitými indíciemi aktivity na tomto webu jsou sem tam zanechané komentáře, ale abych poznal, které články jsou zajímavé, odkud sem návštěvníci proudí (nebo spíše chodí :) ) a tak dále, rozhodl jsem se blogovníček monitorovat dvěma službami pro audit návštěvnosti. Téma sledování vlastního webu je zajímavé a určitě o něm napíšu samostatný článek, ale celé tohle má být o něčem jiném.

Koukal jsem, na jaká klíčová slova sem chodí nejvíc lidí. Některá jsou z oboru, jako třeba calibri font download nebo kulaté rohy, ale dostala mě jedna věc: už několikrát zaznamenal tento web přístup na heslo párek v rohlíku, za což může jeden z vůbec prvních zápisků.

Takhle se dělá SEO :)

Zařazeno do kategorií |
johny (St, 2009-01-14 19:21):

To je sice krásný že lidi hledaj calibri font download, ale vůbec ho tu nenacházim… nezlobil bych se kdyby to tu někde byl odkaz nebo hledání :-)

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.