👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

Návštěva HTčka

Ve čtvrtek jsem po dlouhé době navšívil své „rodné“ HTčko. Hlavním důvodem návštěvy byla koupě externího disku (Maxtor 160 GB, šlape jak hodinky!), nicméně i tak jsem kratší návštěvu plánoval.

Na hardwaru žádná změna, pořád ten samý Čech a Okénka spolu s Ondrou a Mirkem ve skladu. Chvilku jsme pokecali s Pavlem Náplavou o životě, o škole a o businessu. Pan Kočí tam nebyl, tak jsem se asi po půlhodině přesunul na software.

Tam naopak nastalo změn tolik, že jsem jen valil oči. Předně jsem tam asi tak půlku lidí neznal – Jirka s Helenou Jilkovou a Šárkou HTčko opustili zhruba v červnu a na jejich místa nastopili noví lidé. Zůstali tak pan Hruška (se kterým jsem se jen pozdravil), David Kreps, Honza Jareš a Martinové Maloš, Ruppert a Korelus (který nebyl přítomen).

Největší zajímavostí bylo to, že Honzu Jareše chudáka vyhodili ze školy, protože přešli na kreditový systém a když se to zpětně dopočítalo, už mu nestačili kredity na to, aby dostudoval ten jeden nebo dva předměty, které mu chyběly. Tak teď bude rok pracovat na plný úvazek a pak nastoupí na navazující mag. studium znova.

Ve škole se rovněž nepoštěstilo Davidovi, který se kvůli angličtině nedostal na ekonomku. Je to sice trochu trapné, ale co se dá dělat. Tak se tam asi potkáme až za rok.

Pak už jsem spěchal do školy. Návštěva to byla celkem příjemná.

Zařazeno do kategorií |

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.